666

Måste bara dra två små anekdoter från livet; För något år sedan hade jag det musikaliska mästerverket "Inatt inatt" med Blackjack som ringsignal på mobilen. Vid denna tidpunkt hade jag även en icke ännu ciderdränkt-ipod som jag denna dag cyklade omkring och lyssnade på. När jag väl cyklat genom stan och stannar till ser jag hur jag har 3-4 missade samtal på telefonen. Jag får snabbt dra slutsatsen att jag alltså glidit omkring med "inatt inatt" på högsta volym och sett nöjd ut. Otippat liksom.
Hursom så berättade jag om denna incidens för några kompisar alldeles nyligen, och idag hände det igen. Jag ska träna på Friskis och har Ansiktets nya album i lurarna. Tar ur hörlurs-sladden, eftersom musiken då ska stängas av automatiskt. Det gör den inte. Utan denna låt skrålar ur högtalaren (för er som inte har Spotify går texten "Du vill bara ha sex" etc). Jag fumlar och försöker stänga av, men den har hakat upp sig på något vis och fortsätter obekymrat spela. Receptionen är fylld med människor som sneglar lite förvånat. Tillslut får jag skratta åt eländet. Bjussar på den helt enkelt.
Snipp snapp snut så var anekdoten slut. Ska för övrigt gå och se Ansiktet på Kvalborg med självaste Myra Maple Leaves! Valborg kommer få svårt att toppa.
 
 
 
    
 
 

Vårens första dag

Freyja blev inte bättre av behandlingen i stora hasleden, så i torsdags var hon inne för artroskopi. Det var självaste klinikchefen som gjorde ingreppet. "Dessvärre" kunde de inte se något avvikande i lederna (vi öppnade hasleden på båda bakbenen). Jahaja. Men nu har jag i alla fall gjort allt jag kunnat. Har inte pratat med vår hältveterinär än hur vi ska gå vidare här ifrån, men jag skulle tippa på att Freyja får gå på långvila. Det var såklart något jag hade i åtanke redan när vi konstaterat en dubbelsidig bakbenshälta, men jag vet liksom lite för mycket nu för att bara sätta henne på vila. Det hade ju kunna vara något behandlingsbart eller operabelt, som i så fall inte blivit bättre av vila. Så kan det vara. 
 
Nu är jag luspank och får leva på gröt i några månader. Gott.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Påskrekreation

Efter att påskhelgen förflutit obemärkt för min del, då jag hade jourer på hästkliniken, tog jag mitt pick och pack och åkte ut till mitt lilla paradis i roslagen. Några dagar helt själv är precis vad jag behöver ibland.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0