Tips

Hade egentligen tänkt skriva ett långt inlägg om allt som hänt den senaste tiden och lägga upp massa bilder, men har lite datorstrul, så det får bli senare. Tänkte i alla fall länka till Eldhestars facebook-sida där det finns lite bilder från invigningen av ridhuset och showen som jag rider i nästan dagligen nuförtiden. Jag rider den gula hästen med bläs, som för övrigt även är min favorithäst!

När jag ändå bara är lat och postar länkar slänger jag in detta intressant blogginlägg angående hästtjejernas värld. Läsvärt!


Best of

Har just avslutat min första långtur. En fyradagarstur där gästerna visserligen sov alla nätter på hotellet, men hästarna stannade ute. Det hela började lite dramatiskt då en utav gästerna vred knät på nåt konstigt sätt när hon skulle sitta upp så att hon inte längre kunde stödja på benet. Hon fick åka in till sjukhuset och kunde inte vara med alls på turen. Snörpligt!

De kvarvarande åtta hade dock en riktigt fin resa med massa sol och otrolig utsikt. Första dagen var vi ner till havet för att sedan fortsätta upp runt vulkaner, Þingvallavatn för att avsluta i Reykjadalur där de fick bada i de varma källorna.

Två av dagarna hade vi med en flock lösa hästar för att kunna byta de som blivit trötta eller tappat sko etc. Gästerna och huvudguiden Gulli red framför oss, och så red jag och Thóra framför flocken för att förhindra dem att springa upp på gruppen. Inte det lättaste! Susanne red sist för att se att alla kom med. Det var mycket jobb att hålla ihop alla - men kul! Både jag och Thóra hade med kameran, så här kommer lite bilder:



Påväg!



Thóra och Býtta



Fikarast



Jaha, och här är jag plutten längst bak.



Gulli


Reykjadalur





RSS 2.0